Deponti Trebbiano

Duurzame Terrasoverkappingen

Duurzaam en intensief productproces, puur gericht op kwaliteit en exclusiviteit

Duurzaam

Home » Duurzaam

..

Wij hebben adviseurs door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op.

Bel: +31 (0)412 762708

Email: info@deponti-trebbiano.com

end

Over Deponti

De Deponti Trebbiano terrasoverkappingen worden op maat voor u in Nederland gemaakt en kunnen als aanbouw, maar ook als vrijstaand object geplaatst worden. Voor de constructie gebruiken wij uitsluitend duurzaam geproduceerd, gecertificeerd hardhout en hanteren wij zeer strenge kwaliteitsnormen. Niet voor niets zien wij de Trebbiano als de kroon op ons assortiment.

Om zeker te weten dat uw (woon-) wensen optimaal vervuld worden, hebben wij voor de Trebbiano een landelijk netwerk van specialisten geselecteerd. Zij kennen de mogelijkheden, denken graag met u mee en staan klaar om uw dromen op het gebied van buitenleven waar te maken.

Naast de Trebbiano terrasoverkappingen introduceren wij een fraaie, nieuwe lijn hardhouten tafels die niet alleen perfect harmoniëren met uw nieuwe terras, maar ook in huis prachtig tot hun recht komen.

Wij laten u graag kennis maken met de absolute top uit het Deponti assortiment die precies laat zien wat wij bedoelen met outdoor, comfort & more. Kijk ook op www.deponti.com voor meer informatie!

Ben de Ponti
Commercieel directeur bij Deponti Trebbiano